Microsoft Office 2019 Pro Plus – Cheie de licență pe viață – 1PC

Vînd 
Bălţi
55 €
SOFT
528
Microsoft Office Professional Plus 2019 oferă elementele esențiale pentru a face totul. Ideal pentru întreprinderile mici și familiile care au nevoie de cele mai populare aplicații Microsoft Office, inclusiv Word, Excel, PowerPoint, OneNote și, mai ales, Publisher, Access și Outlook.
Ce este inclus?

Cu un nou aspect modern și funcții de economisire a timpului, ediția Office Professional Plus 2019 îmbunătățește colaborarea și, cu capacitatea de a salva documentele în cloud cu OneDrive, le puteți accesa de oriunde.

1x Licență (cheie de produs) pentru Microsoft Office 2019 Professional Plus
Link de descărcare Microsoft sigur și oficial
Completați versiunile instalate 2019 de Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Outlook, Access și Skype for Business.
Toate pachetele de limbi incluse
Numai pentru 1 PC (Windows 10 sau o versiune ulterioară)
Aplicații incluse:
Microsoft Word
Duceți-vă scrisul la nivelul următor. Microsoft Word este un instrument perfect pentru bloggeri, scriitori, studenți sau jurnaliști care lucrează la documente profesionale. Folosiți șabloane personalizate și funcții adăugate pentru a vă duce scrisul cu un pas mai departe.
Microsoft Excel
Unul dintre cele mai populare programe de calcul de calcul din lume. Creați foi de calcul profesionale pentru rapoarte financiare folosind șabloane personalizate sau creați-vă propriile dvs. folosind formule și calcule moderne.
Microsoft Powerpoint
Creați prezentări ordonate cu Microsoft PowerPoint pentru a vă face să vă evidențiați de restul. Utilizați animații și șabloane prefabricate pentru a vă îmbunătăți prezentările. Perfect pentru studenți și proprietari de afaceri.
Microsoft Publisher
Vă oferă instrumente simple pentru a realiza publicații profesionale cu impact vizual. Cu accent pus pe aspectul și designul paginii, puteți combina rapid text, fotografii și link-uri și puteți publica în modul care se potrivește publicului dvs., indiferent dacă este vorba de e-mail, PDF, XPS sau printuri de înaltă calitate
Microsoft Outlook
Outlook este serviciul de e-mail Microsoft ușor de utilizat. Aplicația desktop oferă funcții mai aprofundate decât serviciul online Outlook. Instrumentul perfect pentru toate nevoile dvs. de e-mail.
Microsoft OneNote
OneNote este cel mai bine utilizat într-un mediu de colaborare. Introduceți note individuale, imagini sau alt conținut găsit pe internet și partajați-le colegilor sau familiei în timp ce stocați totul într-o locație sigură, ușor de accesat. Vă rugăm să rețineți că Microsoft nu a furnizat nicio actualizare de la OneNote 2016, această versiune vă va fi pusă la dispoziție.
Microsoft Access
Access este un software de gestionare a bazelor de date. Dacă trebuie să construiți și să creați o bază de date sau o aplicație web pentru a funcționa mai eficient, atunci aceasta este pentru dvs. Cu șabloane pre-construite, creați aplicații web care funcționează prin browser sau baze de date, fără a fi necesară codificarea.
Skype for Business
Conectați-vă cu echipa dvs. oriunde folosind clienți pe Windows, Mac, iOS și Android™ sau aduceți participanții la distanță în spații de întâlnire de toate dimensiunile cu Skype for Business. Cu un singur clic, oricine se poate alătura întâlnirii dvs. online, de pe orice dispozitiv.
NOTE DE LUAT ÎN VEDERE

– Discul nu este inclus. Aceasta este o descărcare digitală.

– NU este compatibil cu Mac/OSX și/sau orice Chromebook

– Vă rugăm să dezinstalați toate celelalte versiuni Microsoft Office de pe computer înainte de a instala noul Microsoft Office
55 €
068136870

Un lider Hamas din Liban, ucis într-un atac aerian

Gabriel Attal este noul prim-ministru al Franței, la 34 de ani

Cutremur în China | Peste o sută de morți, sute de răniți și dispăruți

Câtă brânză este în plăcintele cu brânză

Cum vor autoritățile să reducă numărul cazurilor de cancer de col uterin
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod