Microsoft Office 2021 Pro Plus – Cheie de licență pe viață – 1PC

Vînd 
Bălţi
65 €
SOFT
437
Microsoft Office 2021 Pro Plus – Cheie de licență pe viață – 1PC
Cu Microsoft Office 2021 Professional Plus, veți primi instrumentele cheie Microsoft pentru a vă menține organizat și productiv, indiferent dacă este prin afacerea dvs. sau în confortul propriei case. În acest pachet, veți primi Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access și Skype. Toate aplicațiile sunt actualizate frecvent, astfel încât veți fi mereu la curent cu cele mai recente funcții.
Du-ți scrisul la nivelul următor cu Microsoft Word. Microsoft Word, un procesor de text este un instrument perfect pentru bloggeri, scriitori, studenți sau jurnaliști care lucrează la documente profesionale. Folosiți șabloane personalizate și funcții adăugate pentru a vă duce scrisul cu un pas mai departe.

Microsoft Excel este un program pentru foi de calcul. Creați foi de calcul profesionale pentru rapoarte financiare folosind șabloane personalizate sau creați-vă propriile dvs. folosind formule și calcule moderne.
Creați prezentări ordonate cu Microsoft PowerPoint pentru a vă face să vă evidențiați de restul. Utilizați animații și șabloane prefabricate pentru a vă îmbunătăți prezentările. Perfect pentru studenți și proprietari de afaceri.

Microsoft Publisher, deși similar cu Word, este un instrument de publicare de nivel de bază conceput pentru a crea cărți, fluturași sau o varietate de documente promoționale.
Outlook este serviciul de e-mail Microsoft ușor de utilizat. Aplicația desktop oferă funcții mai aprofundate decât serviciul online Outlook. Instrumentul perfect pentru toate nevoile dvs. de e-mail.

OneNote este cel mai bine utilizat într-un mediu de colaborare. Introduceți note individuale, imagini sau alt conținut găsit pe internet și partajați-le colegilor sau familiei în timp ce stocați totul într-o locație sigură, ușor de accesat.
Access este un software de gestionare a bazelor de date. Dacă trebuie să construiți și să creați o bază de date sau o aplicație web pentru a funcționa mai eficient, atunci aceasta este pentru dvs. Cu șabloane pre-construite, creați aplicații web care funcționează prin browser sau baze de date, fără a fi necesară codificarea.

Conectează-te cu echipa ta oriunde utilizând clienți pe Windows, Mac, iOS și Android™ sau aduceți participanții la distanță în spații de întâlnire de toate dimensiunile cu Skype for Business. Cu un singur clic, oricine se poate alătura întâlnirii dvs. online, de pe orice dispozitiv. Puteți alege să vă întâlniți imediat sau să programați din Outlook pentru mai târziu.
65 €
068136870

Anchetatorii ruși cheamă copiii ca martori împotriva mamei acuzate de discreditarea armatei

SUA vor trimite muniţii cu uraniu sărăcit Ucrainei, parte a ajutorului de 1 miliard de dolari anunțat de Antony Blinken. Reacția Rusiei

R. Moldova reduce numărul diplomaților ruși acreditați la Chișinău

Timbru ucrainean pentru „descalificata” de la scrimă  

Parlamentarii ucraineni au aprobat demisia ministrului Apărării
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod