Avid – Sibelius Ultimate 2019 ENGL

Vînd 
Bălţi
50 lei
SOFT
761

Avid – Sibelius Ultimate 2019 este o aplicație impresionantă care este folosită pentru scrierea, redarea și publicarea notației muzicale cu o capacitate foarte impresionantă de import și export. Această aplicație a fost dezvoltată în principal pentru muzicieni, compozitori și aranjatori.La inițierea acestuia pentru prima dată, veți accesa câteva dintre videoclipurile care vă vor permite să vă familiarizați cu această aplicație. A fost echipat cu o interfață de utilizator foarte bine organizată, deoarece are o panglică cu file, o bară de instrumente cu acces rapid și un panou în care puteți previzualiza partiturile muzicale. Pentru a crea o partitură nouă, puteți selecta fie dintr-un blank, stăpân bass, fie sticlă înaltă. De asemenea, puteți importa un fișier MIDI creat într-o altă aplicație muzicală. Această aplicație vă oferă o bibliotecă de sunet profesională, optimizare pentru utilizarea unui singur monitor. De asemenea, vă permite să importați și să exportați grafice din toate formatele principale. Una peste alta, Avid – Sibelius Ultimate 2019 este o aplicație impunătoare care este folosită pentru scrierea, redarea și publicarea notației muzicale cu o capacitate foarte impresionantă de import și export.
Cerințe de sistem pentru Avid – Sibelius Ultimate 2019
Sistem de operare: Windows 7/8/8.1/10
Memorie (RAM): este necesar 1 GB de RAM.
Spațiu pe hard disk: este necesar 1 GB de spațiu liber.
Procesor: procesor Intel Dual Core sau mai recent.
50 lei
068136870

Șapte deputați afiliați oligarhului Ilan Șor, interziși la următoarele cinci ședințe după ce au blocat tribuna Parlamentului

Banca Națională a Moldovei a aprobat o Foaie de parcurs pentru finanțare durabilă

Râsul iberic, salvat de la dispariție într-un „succes conservaționist fără egal”

Socialiștii moldoveni vor organiza un protest împotriva Marșului Pride

Deputatele îi vor solicita lui Nantoi să-și ceară scuze pentru fraza despre „moldovence frumoase care vor deservi soldați ruși în bordeluri”
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod