Cămine cu lemne, șeminee și sobe de la Multifoc

Vînd 
Chişinău
1 €
Nicolae
146
Îți dorești o atmosferă relaxantă în living sau un element central care să aducă eleganță în casă? La Multifocplus, avem soluții ideale pentru tine. Alege din colecția noastră de șeminee pe lemne și camine cu lemne, create pentru a transforma casa ta într-un spațiu cald și primitor!
Calitatea și designul sunt prioritățile noastre. Fiecare șemineu și sobă din oferta Multifocplus reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și estetică, aducând un plus de eleganță și confort casei tale. Selectăm cu atenție cele mai bune materiale pentru a oferi produse durabile, eficiente din punct de vedere energetic și plăcute din punct de vedere vizual. Ieși din tipare și creează un ambient plin de căldură și stil cu șeminee și sobe de la Multifocplus.
Îți punem la dispoziție cele mai rafinate modele de șeminee pe lemne, perfecte pentru a aduce un aer rustic și sofisticat în locuința ta. Alege din colecția noastră și bucură-te de momente speciale într-un mediu cald și primitor, indiferent de anotimp!
Pentru mai multe informații și produse, vizitează-ne pe:
Adresa: mun. Chișinău, str. Lunca Bicului 26/1
Telefon: +(373) 78 99 09 09
https://multifoc.md/product-category/seminee/
1 €
+(373) 78990909

Gabriel Attal este noul prim-ministru al Franței, la 34 de ani

Vicepremierul pentru reintegrare: Conflictul transnistrean nu poate fi soluționat fără demilitarizarea regiunii

Blinken în Iordania: Vrem să ne asigurăm că războiul din Gaza nu se va extinde

Guvernul a decis crearea unui serviciu social alternativ în municipiul Chișinău

Procuratura Anticorupție renunță la deschiderea unui dosar penal după anularea concursului la funcția de procuror general
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod